Vila Ahlan posedon 4 apartamente me nga 4 shtretër, 2 apartamente me nga 3 shtretër dhe 8 apartamente me nga 2 shtretër.
Të gjithë apartamentet përmbajnë kondicioner, televizor me kanale satelitore, internet dhe minikuzhinë. Njëkohësisht, për të gjithë mysafirët Vila Ahlan siguron parking për automjete.

 

Apartamenti 2 shtretërsh

Apartamenti 3 shtretërsh

Apartamenti 4 shtretërsh